Donaties

Klassieke muziek is voor iedereen en van alle tijden en dat nemen wij graag met u mee de toekomst in. Uw gift is voor ons van grote waarde. U helpt philharmonie zuidnederland op de gebieden waar extra impulsen het meeste nodig zijn.

Elke bijdrage is welkom. Schenken kan op diverse manieren, bijvoorbeeld in de vorm van een eenmalige gift, een periodieke donatie, een legaat of een schenking voor het leven.

Ook met uw onderneming kunt u bijdragen aan het samenstellen van een concert, het aantrekken van bijzondere solisten en dirigenten en het ontwikkelen van unieke educatieprogramma’s en innovatieve projecten waardoor we ook toekomstige generaties in aanraking brengen met klassieke muziek.

Particulieren

Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan onze educatieprojecten, innovatieve concertformules of het aantrekken van grote dirigenten en solisten van internationaal kaliber. Iedere gift is voor ons van belang. Omdat de financiële mogelijkheden en behoeften kunnen verschillen, bieden wij u een kader waarbinnen u uw eigen voorkeuren kunt aangeven.

Wilt u een eenmalige of periodieke schenking doen.
EENMALIG: dit kan eenvoudig en snel via ‘doneer nu’, u stort uw bijdrage op de gebruikelijke wijze via creditcard of online bankieren (iDeal etc.).
PERIODIEK: gebruik hiervoor onze ‘Overeenkomst Periodieke Schenking. een interactief Pdf (Acrobat) formulier, dat u op computer of tablet invult, vervolgens twee maal afdrukt en ondertekent en aan ons toestuurt via de post.

Wilt u liever op andere manier schenken, bijvoorbeeld door een een erfstelling of legaat, lees dan meer bij persoonlijk maatwerk.

Direct online donerenDoneren via overeenkomst

Persoonlijk maatwerk

Bij grotere schenkingen of een nalatenschap zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ‘gewoon’ schenken, maar misschien heeft u liever eerst een gesprek. Ook anoniem schenken is een mogelijkheid. Daarnaast kunt u nalaten via een erfstelling of middels een legaat.

Schenking of Anonieme schenking

U kunt er altijd voor kiezen om een groter bedrag ‘gewoon’ te schenken. Dit kan op de gebruikelijke wijze via internetbankieren, of via de overeenkomst. Maar misschien heeft u liever eerst een gesprek. Neem dan gerust contact met ons op.
Misschien schenkt u liever anoniem. Dan kan dit natuurlijk ook. Dit kan op de gebruikelijke wijze via internetbankieren, geef aan in het vak ‘Bericht’ dat het een anonieme schenking betreft. Heeft u liever eerst een gesprek, neem dan contact met ons op via: 06 – 1240 1230

Nalaten

Nalaten aan Het philharmonie zuidnederland Fonds kan alleen via een testament dat door een notaris is opgemaakt. (Een codicil / handgeschreven verklaring, is niet voldoende). Nalaten kan op twee manieren: via een erfstelling of middels een legaat.

ERFSTELLING: U neemt Het philharmonie zuidnederland Fonds op in uw testament als (mede)erfgenaam. Dit heet erfstelling. Het fonds ontvangt dan een percentage van uw nalatenschap. U beslist zelf hoe groot dat percentage is.

LEGAAT: Wilt u Het philharmonie zuidnederland Fonds niet tot erfgenaam maken, maar wel in uw testament opnemen, dan kunt u een legaat opnemen. Met een legaat stelt u vast welk geldbedrag u nalaat aan het fonds.
Graag nemen wij de tijd om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Neem contact met ons op om en wij helpen u verder.

Direct online donerenDoneren via overeenkomstNeem contact op

Bedrijven

Draag met uw onderneming bij aan onze kwaliteitsverbetering. Uw bedrijf kan zich verbinden aan spraakmakende projecten, educatieve activiteiten, prominente dirigenten en solisten of projecten met een internationaal of juist lokaal karakter. Bedrijven kunnen philharmonie zuidnederland op verschillende manieren ondersteunen. Andersom kan het orkest maatwerk leveren binnen het relatiebeheer. Voorbeelden zijn dirigeer- en leiderschapscursussen, speciale concerten en educatieprogramma’s waar mensen elkaar ontmoeten en de teamgeest bevorderd wordt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Donaties

Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan de kwaliteitsverbetering van philharmonie zuidnederland, zoals een prominente dirigent en solist, educatieve projecten, onderzoek of spraakmakende projecten.

Wilt u een eenmalige of periodieke schenking doen.
EENMALIG: dit kan eenvoudig en snel via ‘doneer nu’, u stort uw bijdrage op de gebruikelijke wijze via creditcard of online bankieren (iDeal etc.).
PERIODIEK: gebruik hiervoor onze ‘Overeenkomst Periodieke Schenking. een interactief Pdf (Acrobat) formulier, dat u op computer of tablet invult, vervolgens afdrukt en ondertekent en tenslotte aan ons toestuurt via de post.

Graag nemen wij de tijd om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Neem contact met ons op om en wij helpen u verder.

Direct online donerenDoneren via overeenkomstNeem contact op