Praktisch

Het philharmonie zuidnederland Fonds is een ‘Fonds op Naam’, ondergebracht bij het Elisabeth Strouven Fonds, dat het beheert en belegt en dat beschikt over de ANBI status. Ook philharmonie zuidnederland beschikt over de ANBI status. Door deze ANBI status zijn er een aantal financiële voordelen verbonden aan het schenken aan het Fonds, hier laten we u graag een aantal rekenvoorbeelden over zien. Verder op deze pagina treft u alle praktische informatie over schenken aan Het philharmonie zuidnederland Fonds, zoals anoniem schenken, de algemene voorwaarden voor online doneren en onze privacy en cookie-statement.

Fiscaal voordeel door de ANBI status

Het philharmonie zuidnederland Fonds is ondergebracht bij het Elisabeth Strouven Fonds, dat het beheert en belegt en dat beschikt over de ANBI status. De directie van philharmonie zuidnederland bepaalt hoe het fonds wordt aangewend voor projecten en activiteiten die binnen de doelstellingen van philharmonie zuidnederland vallen.

Het philharmonie zuidnederland Fonds is als goed doel geheel vrijgesteld van betaling van schenkings- en erfbelasting en uw schenking komt 100% ten goede aan het doel.
Voor periodieke en eenmalige giften gelden een aantal fiscale regelingen rondom die het schenken financieel zeer aantrekkelijk kunnen maken. Op deze pagina kunt u een aantal rekenvoorbeelden vinden.

Meer informatie:

Anonieme schenking

Misschien schenkt u liever anoniem. Dan kan dit natuurlijk ook. Dit kan op de gebruikelijke wijze via internetbankieren, geef aan in het vak ‘Bericht’ dat het een anonieme schenking betreft. Maar misschien heeft u liever eerst een gesprek. Neem dan gerust contact met ons op.

Direct doneren
philharmonie zuidnederland met Dmitri Liss staande ovatie

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden voor online doneren aan Het philharmonie zuidnederland Fonds.

Algemene voorwaarden